Jól bevált köretek újragondolva
Unja már a klasszikus recepteket? Szeretné egy kicsit felpezsdíteni a kínálatát? Nem kell elhagyni a jól bevált alapanyagokat! Megmutatjuk, hogyan vihet egy kis izgalmas csavart a már jól bevált köretekbe!
Katotta angolosan
A klasszikus bébirépa egy új, trendi köntösben! A vajban párolt, ízlés szerint fűszerezett bébirépát szórja meg jól petrezselyemmel, majd egy tepsibe helyezve pirítsa meg a sütőben. Tökéletes köret választás a sült húsok mellé.
A recepthez ajánljuk az Ardo bébi sárgarépát>>
Spárga rizottó
A spárga rizottó elegáns köret lehet halak mellé. A fehér spárga egy részét főzze meg, majd turmixolja le, és keverje a rizshez. A spárga másik részét kisebb darabokra vágva süsse ki olajban, és adja hozzá a rizshez.
A recepthez ajánljuk az Ardo fehér spárgát>>
Ínyenc hasábburgonya
A hasábburgonya egy igazi klasszikus, de néhány apró módosítással akár ínyenc fogás is lehet. Készítse el a hasábburgonyát édesburgonyából, szórja meg reszelt cheddar sajttal, és egy kis szerecsendióval. Önmagában is egy teljes értékű fogás, de nagyszerű köret húsok mellé.
Spórolja meg az előkészítést a Farm édesburgonya hasábbal>>
Vajas, fokhagymás gomba
Nem biztos, hogy a gomba az első, ami eszünkbe jut, ha köretre gondolunk, pedig egy rendkívül izgalmas páros lehet a tányéron a húsokkal.
Amitől igazán pikáns lesz, az a zsálya, citromlé, fokhagyma, vaj, só és bors összetevője.
Próbálja ki a téli hónapokban ezt a különleges köretet, hogy a szürke mindennapokat páratlan ízekkel színesíthesse meg.
A körethez ajánljuk: Ardo Erdeigomba mix
Melyik köret mutatna legjobban, az Ön kínálatában?