Menü ötletek a téli ünnepek jegyében
Közelednek a téli ünnepek, lassan egyre több helyen kerülnek fel a hangulatos díszek, és a kínálat is eszerint alakul át, hogy vendégeinknek igazi meghitt hangulatot teremthessünk. Inspirálódjon cikkünkből, hogy mi kerüljön fel a szezonális menüre!
Karácsonyi pástétomok
A pástétomok számtalan lehetőséget nyitnak meg, hiszen rendkívül változatosan szolgálhatja fel. Kínálhatja reggel, ebédidőben előételként, és a vacsorához is tökéletesen illik. Szinte bármilyen darált húsból vagy májból elkészíthető. Sőt, még zöldségekből is! Ha különlegessé szeretné tenni az ételválasztékot az ünnepek alatt, akkor a libamáj vagy a vaddisznó pástétomot ajánljuk felvenni az étlapra.
Szerezze be legszebb libamájunkat és vaddisznóragunkat a tökéletes pástétomok elkészítéséhez!
Sültes tál
Ebben az időszakban megnövekedhet a családi ebédek és vacsorák száma. Maradéktalanul kielégítheti a családosok igényeit néhány sültes tál variációval, ugyanis az ilyen nagyobb létszámú összejöveteleken ez az egyik legnépszerűbb rendelés.
Állítson össze egy hamisítatlan karácsonyi tálat pulykamellel és szűzpecsenyével!
Szarvasragu
Semmi nem koronázhatná meg jobban a különleges alkalmat egy jól elkészített vadételnél. A szarvasragu nem mindennapi, és a szezonális menühöz illő főfogás, amit kifejezetten szeretnek ilyen ünnepi étkezésekkor választani a vendégek.
A kiváló minőségű szarvasragut szerezze be a Húsház kínálatából!
Almás fahéjas gombóc
Nincs jobb desszert a téli időszakban, mint egy meleg almás fahéjas gombóc. Tökéletes választás, hiszen az alma finom, gyümölcsös ízét jól kiegészíti a fahéj, ami a karácsonyi hangulat egyik meghatározó fűszere.