Hallotta már? Próbálta már? Megérkezett a Húsház flekken!
Tippet is adunk, hogy készítse el!
A Húsháznál az egyik legfontosabb, hogy nemcsak minőségi termékeket forgalmazunk, hanem számos saját márkás és saját ötleten alapuló újdonsággal is készülünk kedves vásárlóinknak.
Nálunk a hús-fantáziának nincs határa, így született meg a különleges Húsház flekken.
A név egy játékos fantázianév, ugyanis a termék bőrös, csont nélküli sertés steak.
Ízre a hús már magában is ízletesebb, mint mondjuk a karaj és a tarja társai,
de hozzájuk hasonlóan grillezésre kiváló választás.
Sózva, borsozva megsütve szuper nyári étel.
A Húsház Flekken egy fantasztikus gasztro élményt ígér Önnek is,
valamint kedves vendégeinek.
Tegye próbára! Most egy recept ötletünk is van hozzá!
- A Húsház Flekkent 1,5-2cm-es szeletekre szelje fel, majd ízlés szerint sózza és borsozza be.
- Utána a füstölt szalonnát szépen pirítsa le, ezután öntse hozzá a lecsó alapanyagot, így egyben párolja meg. Ha ez kész, utána turmixszolja össze ezt a masszát.
- Ezután kevés zsíron a kolbászt süsse ropogósra, hagyja kihűlni, csepegtesse le róla a zsírt és törje össze.
- Végül fokhagymás kakukkfüves, habzó vajban kb. 1,5 percig süsse a hús mindkét oldalát, amíg szép barna nem lesz. Körülbelül öt percig hagyja kihűlni, megpihenni.
- Köretként szuper választás hozzá tócsnit készíteni, és azzal tálalni.