Júliusi menüajánló
A nyári forróságban nem egyszerű összeállítani egy olyan étlapot, amely valóban nagy sikert arat. Sokaknak ilyenkor csökken az étvágyuk, míg mások kifejezetten kerülnek egy-egy ételt. Hogy a nyár se fogjon ki vendéglátó egységén, összeállítottunk egy olyan háromfogásos menüt, amely garantáltan népszerű lesz, még a legnagyobb hőségben is.
Zöldségkrémleves
A nyári hónapokban a hagyományos húslevesek, zöldséglevesek kicsit háttérbe szorulnak. Ebben az időszakban nincs is jobb egy ínycsiklandó krémlevesnél. A zöldségkrémleves könnyű, mégis tápláló, remek választásnak bizonyul, ha az ismerős ízeket új köntösben szeretné tálalni.
Cordon bleu burgonyakockával
A rántott ételekkel szinte lehetetlen mellélőni, nem is beszélve a cordon bleu-ről, amely kétségkívül az egyik legfinomabb fogásnak számít. A hús között található sonka és sajt csak még szaftosabbá és laktatóbbá teszi a rántott sertést. Ahhoz, hogy ez a hagyományos fogás ne váljon unalmassá, érdemes legalább formájában különleges köretet választani. A burgonyakocka hihetetlenül finom, és persze a hagyományos hasábburgonyától kicsit izgalmasabb köretnek számít.
Tiramisu torta
Olaszország első számú desszertje a tiramisu, mely a létező összes formában elképesztően finom. Könnyed, nyári édességnek tökéletes választás.
Legyen szó bármilyen étel-összeállításról is, széles kínálatunkra mindig számíthat!