Áprilisi menüajánló
Végre elérkeztünk húsvét havához, amikor mindenki degeszre eheti magát sonkával, tojással, tormával és omlós kaláccsal. Ezután persze nehéz megnyerni a sok finomságtól eltelt vendégeket, ám most összeállítottunk egy olyan menüsort, ami garantáltan az asztalhoz vonz mindenkit.
Zöldséges tyúkhúsleves húsgombóccal
A zöldséges húsgombócleves az első fogások egyik legfinomabbja. Mivel hús is van benne, sok helyen csak répával készítik, ám a zöldségeket semmiképp sem szabad sajnálni. Ez a leves bár nem a legegyszerűbben elkészíthető fogások közé tartozik, könnyedén felgyorsítható a procedúra. A tyúkhúsleves alap, a nádudvari húsgombóc és a felaprított, gyorsfagyasztott húsleveszöldség beszerzése után már csak össze kell dobni a levest.
Bécsi szelet hasábburgonyával
A bécsi sertés karaj az az étel, amit mindenki szeret, így szinte lehetetlen vele mellélőni. Az örök kedvenccel, a hasábburgonyával párosítva pedig aztán végképp igazi jolly jokernek számít ez a főétel.
Gesztenyepüré
A laktató, kissé töményebb fogásokat jó ha egy könnyedebb desszert követi. A megfőzött és pürésített gesztenye bár házilag is elkészíthető, az kissé macerás procedúra. Így a legegyszerűbb mirelit formában beszerezni. A gesztenyepüré tejszínhabbal a magyarok nagy kedvence. A gesztenye sok szénhidrátot tartalmaz, sok energia van benne, így a fogyókúrázók számára nem igazán ajánlott ez a desszert.
Legyen szó bármilyen étel-összeállításról is, széles kínálatunkra mindig számíthat!