HÍREINK

Döntse le a tévhiteket, tegyen vadat az asztalra!

A vadon élő állatok húsa nemcsak különlegesen ízletes, hanem egészséges is. Sokan mégsem fogyasztják szívesen, leginkább az alaptalan tévhitek, a vöröshús megbélyegzése miatt. Manapság azonban már egyre többen hívják fel a figyelmet arra, hogy mennyi előnnyel is jár a vadhús fogyasztása. A vadak ugyanis rendkívül gazdag ízanyaggal, kedvező tápanyag-összetétellel, illetve alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, emiatt kimondottan javasolt a fogyasztásuk.

Döntse le a tévhiteket, mutassa meg vendégeinek, hogy milyen ízletes lehet egy jól elkészített szarvas, tegyen vadat az asztalra!

Egy könnyen elkészíthető recepttel is készültünk, hogy leegyszerűsítsük a dolgát.

Szarvasragu

Hozzávalók:

Elkészítés:

A szalonnát felkockázzuk, kissé megsütjük, majd hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát, és megpirítjuk.

Hozzáadjuk a kakukkfüvet, ízlés szerint felöntjük vörösborral, és felforraljuk. Hozzáadjuk a húst, fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára pároljuk.

Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a gombaszeleteket, illetve megbolondíthatjuk még két, kockákra aprított naranccsal is. Végül pedig készre főzzük.

Tetszőleges körettel tálaljuk.

A Húsház kínálatában a különböző vadhúsokat is széles választékban megtalálja!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink