4 magyaros étel, amit nem tudunk megunni
Mik is azok a klasszikus hazai ízek, amik nem hiányozhatnak a konyhánkból? Cikkünkben összeszedtük azt az 5 legkedveltebb magyar ételt, amikről nem tudnánk lemondani.
1.Hurka és kolbász
A hurka és a sültkolbász az igazi klasszikusok, ha hazai ízekre vágyunk. A vidéki rendezvények, gasztronómiai fesztiválok kihagyhatatlan tagja, de ugyanúgy helye van a családi asztalokon is.
A Húsház kínálatában sütő kolbásszal, májas és véres hurkával várjuk!
2.Szalonna
A magyar konyha rendkívül kreatív a szalonna felhasználásában. Számos étel alapjaként vagy kiegészítőjeként használjuk. Egytálételekben, húsokhoz, a reggeli részeként, de a kerti sütögetések alapkellékeként is ugyanúgy megjelenik.
Nézze meg a Húsház szalonna kínálatát!
3.Tepertő
Szeretjük magában, pogácsába sütve, vagy akár elegánsabb krém formájában fogyasztani. Kedvencünk ebben az ételben, hogy annyira változatos stílusban jelenik meg. Ugyanúgy illik egy elegáns étterembe tepertőkrém formájában, mint egy falusi rendezvényre kockázva, kenyérrel, zöldségekkel.
A Húsház kínálatában kész tepertővel várjuk!
4.Tarja
Szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné a tarját. A hamarosan közeledő grillszezon egyik főszereplője a tarja steak, de előszeretettel fogyasztjuk főtt, füstölt változatát hidegtálak részeként is.
Kedvenc magyaros ételeit szerezze be a Húsház webáruházából!