HÍREINK

Itt a nyár, jöhetnek a gyümölcslevesek!

Frissítő nyári finomság, ami egyszerűen és gyorsan elkészíthető – mi lehetne ez más, mint egy mennyei gyümölcsleves. Itt az ideje, hogy a kínálat illeszkedjen az időjáráshoz, álljon elő a legfinomabb gyümölcsös különlegességekkel. Ehhez hoztunk most mi egy kis segítséget, három kihagyhatatlan receptet.

Meggyleves

Hozzávalók:

Elkészítés:

A meggyet a cukorral és a vaníliás cukorral átpároljuk, nagyjából 5 perc alatt, majd 1,5 liter vízzel felöntjük és kb. 15-20 percig főzzük.

A lisztet 1 dl vízzel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a tejfölt és vízzel vagy a meggyleves levével egy kicsit hígítjuk. Végül folyamatos kevergetés mellett a leveshez adjuk.

Addig főzzük, míg a leves be nem sűrűsödik.

Málnaleves

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hozzávalókat öntsük bele a turmixgépbe, majd dolgozzuk össze őket. Ezután szűrjük le, hogy a magokkal ne kelljen később bajlódni. A levest néhány egész málnaszemmel díszítsük.

Eperleves

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az epreket szeleteljük fel, majd a fele adagot tegyük félre. A másik feléhez adjuk hozzá a tejet és turmixoljuk össze. Keverjük hozzá a tejfölt, ízlés szerint cukrot, majd tegyük bele az eperdarabokat.

A gyümölcslevesek hozzávalóit keresse a Húsház kínálatában!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink