HÍREINK

Fantasztikus nőnapi menü, amivel minden hölgyet levehet a lábáról

 Fantasztikus nőnapi menü, amivel minden hölgyet levehet a lábáról

A március 8. az év azon napja, amely senki és semmi másról nem szól, csak a hölgyekről. Őket ünnepeljük. Ezen a különleges napon érdemes az ételek vonatkozásában is nőket részesíteni előnyben. Állítson össze egy olyan menüt, amellyel a legtöbb hölgynek kedvezni tud.

Íme három recept a tökéletes nőnapi étlapra!

Vitaminokban gazdag zöldségleves

A hagymakockákat kevés olajon üvegesre pároljuk, majd rátesszük a fagyasztott zöldségeket. Annál ízletesebb a leves, minél több zöldséget teszünk bele. Így a zöldborsó és a zellerkocka mellett ajánlott zöldségmixet is rakni a levesbe, amely többek között répát, zöldbabot és brokkolit is tartalmaz. Amint az összes zöldség a lábasba került, öntsük fel annyi tisztított vízzel, amennyi ellepi. Ízlés szerint ízesítjük, fűszerezzük, majd fedő alatt készre főzzük.

Részeges-fokhagymás csirkecomb rizzsel

A csirkecombokat nagyobb serpenyőben, olívaolajon, a bőrös oldalukkal kezdve megpirítjuk. Amikor megfordítjuk a húsdarabokat, hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket, a babérleveleket, fűszerezzük, majd megbolondítjuk egy kis fehérborral. Puhulásig kis lángon pároljuk. Tálaláskor a fokhagymagerezdekkel és rizzsel kínáljuk.

Fried spicy chicken legs with rice, garlic and herbs in a black plate, dark background.

Ínycsiklandó eperhab

Pürésítsük az epret, majd keverjük össze habtejszínnel. Ízlés szerint édesítsük. És már kanalazhatjuk is poharakba a habot. Néhány szem epret is tehetünk a tetejére, a finomság így lesz igazán ellenállhatatlan.

A Húsház széles kínálatában a könnyed ünnepi menühöz minden szükséges alapanyagot megtalál.

Ünnepeljük finom ételekkel a Nemzetközi Nőnapot!

 

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink