HÍREINK

Édességek terítéken

Néhány kínálatban kisebb, van ahol pedig nagyobb szerepet kapnak a desszertek, de az biztos, hogy sehol nem hiányozhatnak. Cikkünkben felsorakoztatunk néhány ötletet, a legnépszerűbb édességek közül.

Egészséges és finom

Egy gyümölcssaláta megszínesítheti a kínálatot, ráadásul még egészséges is. Kockázott hozzávalókból készítve pedig elképesztően gyors és egyszerű.

Hozzávalók Trópusi Gyümölcssalátához:

Előre kockázott mangó>>

Előre kockázott kiwi>>

Előre kockázott ananász>>

Tiramisu másképp

A Tiramisunak rengeteg újragondolt változata van már. Az egyik ilyen az almás-körtés Tiramisu. Az alma és körte kockákat ízlés szerint fűszerezzük, és megpirítjuk. Egy átlátszó desszertes pohárba vagy kehelybe teszünk néhány kanállal az almás-körtés raguból, erre jöhet a mascarpone, a tetejét pedig megszórjuk fahéjjal.

Szerezze be a gyümölcsöket a Húsház kínálatából!

Alma>>             Körte>>

Egy látványos finomság

Ünnepi alkalmakkor, családi összejöveteleken, évfordulókon, a vendégek szeretik a látványosabb fogásokat rendelni. Erre kiváló választás lehet a félkész csoki souffle. Aki szereti a csokoládét, annál nyert ügye van ezzel a desszerttel, ráadásul az elkészítése sem igényel sok időt, vagy munkát.

Mindenki kedvencei

Az egyik klasszikus kedvenc, amire mindig van kereslet, az a palacsinta. Különböző töltelékeket és önteteket használva, édesen vagy sósan, kimeríthetetlen változatban kínálható. Keresse készresütött palacsintánkat a gyors és egyszerű elkészítésért!

Próbálja ki mogyorókrémmel is, a vendégei imádni fogják!

A másik örök kedvenc a rétes. Házias ízének köszönhetően, legyen szó egy étteremről, vagy büféről, mindenhol nagy népszerűségnek örvend, hiszen a vendégek mindig keresik a megszokott ízeket.

A teljes sikerért Házias almás rétesünket ajánljuk!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink