HÍREINK

A legütősebb strandkaják, amikért sorok állnak majd a büfében

Nincs igazi strandolás egy jó vízparti menü nélkül – hiába drága, hiába hizlal, bizony a legtöbben nem bírnak anélkül hazamenni, hogy a kiadós  ételt elfogyasztanák. Vendéglátósként már csak azt kell elérnie, hogy az Ön büféje előtti sorba álljanak be a legtöbben. Ehhez csak egyet kell tennie: a lehető legjobb minőségű, eredeti strandkajákat kell kínálnia.

Néhány receptötletet hoztunk most, hogy mindenképp az Ön büféje legyen a legnépszerűbb!

Sült hekk

Hozzávalók:

Elkészítés:

A haltörzsek mindkét oldalát vagdossuk be, majd alaposan dörzsöljük be sóval. A lisztet a pirospaprikával keverjük el, ezután forgassuk be a haltörzseket úgy, hogy a panírból mindenhova jusson. Bő, forró olajban kb. tíz perc alatt süssük meg és papírtörlővel bélelt tálba szedjük ki. Sült krumplival tálaljuk.

Főtt kukorica

Hozzávalók:

Elkészítés:

A kukoricákat helyezzük egy nagy fazékba, majd öntsük fel annyi vízzel, amennyi épp ellepi a csöveket. A recept titka: semmiképp ne főzzük sokáig! Ahhoz, hogy roppanós, igazi főtt kukoricát kapjunk, forrástól számítva mindössze 15-20 percig főzzük. Egy kis sóval kínáljuk.

Gofri gyümölcsökkel

A gofri sütésével nem muszáj bajlódni, készen is beszerezhető. A finomság kínálható tejszínhabbal vagy akár gyümölcsökkel, például málnával vagy eperrel is.

A többi hagyományos, ütős, strandos étel receptjeit megtalálja korábbi cikkeink között, legyen szó lángosról, nyársról, hot dogról, palacsintáról vagy hamburgerről. A minőségi hozzávalókat pedig nyugodtan keresse a Húsház kínálatában!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink