HÍREINK

A karácsonyi menü, amit mindenki imádni fog

Az ünnepi menüre a legtöbb helyen nagy figyelmet fordítanak. Mindenki arra törekszik, hogy ekkor valami igazán finom étellel álljon elő, amit sokan szeretnek. Mi most egy klasszikus, ínycsiklandó menüötletet hoztunk Önnek, amellyel biztosan elbűvöl majd mindenkit.

Előétel: töltött káposzta

A karácsony a kiadós evésekről híres, így az ünnepi időszakban bátran kínálható előételként is a töltött káposzta. Készíthető hagyományosan sertés darált húsból, rizzsel. Könnyedebbé tehető az étel, ha rántás nem kerül rá, csak tejföl. Így a töltött káposztát nyugodtan le is fagyaszthatja.

Főétel: sült marhalábszár

A hagyományos menübe tökéletesen passzol a sült pulyka, de mi most inkább az omlósan puhára sült marhalábszárat ajánlanánk. A lassan, ízes zöldségágyon készült marhalábszár mennyei lakomának számít. A hús közel négy órás sütés után válik igazán puhává. Köretként jól passzol hozzá a burgonya.

Desszert: rétes

Az ünnepi sütemények közül az egyik legnépszerűbb a rétes. A desszert elkészítése nem bonyolult, főként, ha a kész réteslapot előre beszerzi. De ha a mennyei házias rétest nagyon gyorsan szeretné elkészíteni, akkor a legjobb választás a gyorsfagyasztott változat.

A mirelit finomság különleges ízesítésekben is kapható, találkozhat túrós-ricottás, meggyes-mákos és káposztás rétessel is. De persze a klasszikus, jól bevált ízeket is választhatja, ugyanis meggyes és almás változatban ugyanúgy beszerezheti.

A karácsonyi menühöz az összes alapanyagot megtalálja a Húsház kínálatában!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink